Informatie opvang

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang is uitbesteed aan HERO kindercentra (geopend tot 18.30 uur). Deze opvang geldt voor basisschoolkinderen van 4 tot 12 jaar. Er zijn verschillende locaties waar onze kinderen naar toe kunnen.

Buitenschoolse opvang HERO

Na schooltijd en tijdens schoolvakanties vangen we alle kinderen tussen 4 en 12 jaar op, in of vlakbij de school. We bieden op een aantal locaties ook voorschoolse en tussenschoolse opvang aan. Als de kinderen uit school komen is er altijd even een moment om samen wat te drinken met een cracker of fruit. Kinderen kunnen dan even hun verhaal van die dag kwijt voordat ze gaan spelen. We vinden daarbij verantwoord én lekker drinken en eten belangrijk. We organiseren elke dag een activiteit op het gebied van sport/spel, natuur/techniek, cultuur en creativiteit. We werken met maandthema's waarbij we dagelijks een activiteit bieden. In de schoolvakanties gaan we veel op stap en bieden we een uitdagend programma vol met activiteiten. We nodigen kinderen actief uit om mee te denken over de invulling van onze activiteiten en workshops, maar er is natuurlijk ook volop ruimte voor ontspanning na een lange schooldag.

Nieuwsgierig naar de BSO bij HERO?

Kijk op onze website www.herokindercentra.nl welke locaties verbonden zijn bij de Veronicaschool en schrijf u vrijblijvend in of maak een afspraak voor een rondleiding. U krijgt dan een goede indruk van de sfeer, wat HERO te bieden heeft en wat onze werkwijze is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Tel: 023-5123920.